Tervetuloa Haculan lauman sivuille!

Eläimet - etenkin koirat, niiden kouluttaminen ja kasvatustö - ovat olleet sydäntäni lähellä jo lapsesta lähtien. Ymmärryksen ja kokemuksen kasvaessa on myäs kiinnostus näihin lisääntynyt koko ajan. Kaikki koirat ja eläimet yleensäkin ovat ihania. Itse otan vasta ensiaskelia matkallani eläimen mieleen, mutta ehkä jonain päivänä huomaan oppineeni jo kävelemään.

Arvostan koirassa suuresti käyttökoiran luonnetta ja ominaisuuksia ja näitä haluaisinkin jatkossa koirieni sekä niiden jälkeläisten omaavan. Käyttö- ja harrastustuloksia on monen rodun alkuperään nähden mielestäni valitettavan vähän. Toisaalta taas en ole niiden haalimisessa sen suuremmin onnistunut itsekään. Caran kanssa nousimme agilityssa III-luokkaan alkukesällä 2009, mutta eläköidyimme reilu puoli vuotta myöhemmin. Nyt olemme alkaneet hioa tokoilua siihen suuntaan, että saisimme ainakin ALO-tuloksen ja ehkä myös BH-kokeen suoritetuksi.

Tulevaisuuden haaveissa olisi lauman laajentaminen esim. lk pyreneittenpaimenkoiralla tai mudilla. Kasvattajanimen "Constantly" sain syksyllä 2009. Tämänhetkinen elämäntilanteeni ei kuitenkaan suosi useamman koiran pitämistä, saatika nartun kotona pennuttamista. Aika siis näyttäköön, miten elämä kuljettaa!
                                                                 ~ Satu ~

Viiiiiiiisas Collie!