Jotain uutta?


Uutiset ja päivitykset.


22.10.12 Sivut oli pitkään pois, nyt taas pystyssä. Päivityksiä ei taida kuitenkaan paljoa tulla. :) Elellään rauhallista eloa Caran ja Stellan kanssa. Muutettiin juuri pieneen omakotitaloon täällä Vantaalla. Mun diagnoosi varmistui 05/2011 ja on siis Ehlers-Danlosin Syndrooma III - kollageenin rakennevirheestä johtuva sidekudossairaus. Pitäny opetella elämään vähän hitaammalla tahdilla. Loppuelämä aikaa sopeutua. :P


20.02.11 Heipsun... Paljon on ehtinyt tapahtua tässä lähes parin vuoden aikana. Mitä pidempään tuli taukoa sivujen päivittämisessä, sitä pahempi tenkkapoo iski jotta mistä edes aloittaa. Nyt on kuitenkin jotain tietoja viimein saatettu ajan tasalle.

Caran kanssa nousimme agilityssa kolmosiin toukokuussa -09, se oli ihan mieletöntä! :D Sittemmin omat niveleni laittoivat harrastamiselle pisteen. Mutta josko sitä vielä joskus tulevaisuudessa kykenisi kentillä hillumaan, kuka tietää! Nyt tokoillaan.

Tämänhetkinen diagnoosini on hypermobiliteettisyndrooma. Odottelen edelleen kutsua perinnöllisyystieteen klinikalle lisätutkimuksiin ja diagnoosin mahdolliseen tarkentumiseen. Aika näyttää miten tilanne etenee.

Menetin rakkaan Nugani yllättäen viime lokakuun lopussa. Pienen munuaiset pettivät ja shokki oli melkoinen - ei siihen suruun ole sanoja. :'((
Nuun sivut on nyt siirretty In Memoriam -osastoon.

Loppuvuodesta meille myös muutti löytöeläintalolta orpo kissanpentu [ Stella ]. Jatkoa pippurisen pikkuneidin sivuihin seuraa joskus myöhemmin. Tässä nämä päivitykset tältä erää. :)


01.05.09 Hoho, johan oli tällä parilla vappuhulinat kisaradalla. :D Ei "ihan" päästy viime viikon tasolle. ;) Videon saan ladatuksi nettiin ja lisätyksi tulostauluk-
koon todennäköisesti tässä viikonlopun aikana.
Mukavaa vappua!


27.04.09 Viimeinkin ensimmäinen vaadituista kolmesta nousunollasta 2.-luokassa saavutettu! Tultiin toiseksi eilen pidetyissä kisoissa Järvenpäässä, 38 koirakon luokassa... Näemmä kaikki on mahdollista! :)

Agilityn [ tulostaulukko ] siis jälleen päivitetty. Myös videot löytyy!


18.04.09 Laitoin viimein alkuviikosta kennelnimianomuksen etenemään rotuyhdistyksen kautta kennelliittoon. Nyt saakin sitten jännätä aika kauan!


21.09.08 Kasvattajan peruskurssi läpäisty hyväksytysti pistein 36/40! :)


14.09.08 Agilityn [ tulostaulukko ] päivitetty.


25.07.08 Syyskuussa kasvattajan peruskurssille!


16.07.08 Käytiin maanantaina Caran kanssa luovuttamassa verta koirien geenitutkimukseen (www.koirangeenit.fi). Samalla otettiin tarkistusmielessä verinäyte kilpirauhasarvojen tutkimiseen ja nyt sitten jännitetään kahta ensimmäistä arvoa pari päivää ja yhtä pari viikkoa.

Ja ihan unohtunu hehkutella, notta Vartijan ammattitutkinto on nyt taskussa! Toukokuun lopussa oli viimeinen näyttökoe, joka menikin onneksi kerrasta läpi ja juuri päivää ennen kesäloman alkua. Virallinen valmistumispäivä oli 13.6.08. Pitäis siis päivittää koulutusosiota... Jos vaikka sitten joskus. ;)


10.07.08 Päivitin etusivun ja sen lisäksi Caran osiota: Laitoin uuden kuvan Faktat-sivulle, uudistin Persoona-
sivun tekstiä ja vaihdoin "galleriasta" pari kuvaa.


08.06.08 Käytiin tänään Kajaanissa kisaamassa kaksi agilityrataa, joissa molemmissa sijoituimme neljänsiksi. Jälkimmäiselta radalta emme valitettavasti saaneet videota. Sain viimein youtubeen myös pari videota Oulun kisoista viime marraskuulta. Tarkemmat tiedot käydyistä kisoista ja linkit videoihin
[ tulostaulukossa ].


06.06.08 Agilityn [ tulostaulukkoa ] päivitetty ja
[ linkkeihin ] lisätty Caran siskon, Millan, lauman blogisivu ja päivitetty Caran pojan, Epun, kotisivu.


27.04.08 Kirjasin valmiiksi agilityn [ tulostaulukkoon ] alustavia kisasuunnitelmia.


08.12.07 Taas on ehditty käydä jo viisi starttia agilityssa ilman suurta menestystä. Yksi kolmas sija saatiin, mutta sekin tuloksella 5. Tarkemmat tiedot kisoista ja pari videota päivitetty [ tulostaulukkoon ].


07.11.07 Päivitetty agilityn [ tulostaulukkoon ] viimeisin kisa (28.10.07) videoineen.

[ Linkkeihin ] lisätty Agilityliiton kisakalenteri, pyreneittenpaimenkoirien rotuyhdistys, Caran poika Eppu ja Nugan veli Vesna.


15.10.07 Tuli perjantaina tuomio, notta mullon astma. Pitää nyt vetää neljää lääkettä ainakin seuraavan kuukauden, että pahin asettuis ens alkuun. Allergia-
testiverikokeessakin tulis vielä käydä.


30.9.07 In memoriam: Muorin galleriaan päivitetty viimeisimmät kuvat ja hamstereihin kuva Mussukasta vuodelta 1993.


17.7.07 Elämän kaunis liekki on sammunut. Minulla ei ole enää sanoja. Sydämesi pysähdettyä omani särkyi, mutta Sinä olet jokaisen kyyneleen arvoinen. Kiitos, Rakas. Kiitos kaikesta. Annoit paljon. Niin usein autoit minua jaksamaan. Pysyin vierelläsi loppuun asti. Olen sen sinulle velkaa. En koskaan unohda, kun nukahdit syliini ikuisesti. Olit maailman suloisin ja kaunein enkeli. Odota minua, Rakkaani, minä tulen perässä. Sitten ei mikään voi meitä enää erottaa!

Tänä yönä taivaalle syttyi uusi tähti. Se on minun Kultani. On aika sytyttää kynttilä. Hyvästi, Muori.


9.7.07 Kuukausi sitten todettiin Nugalla munuaisten vajaatoiminta, tulehdus ja elimistön kuivuminen. Tie on ollut kivinen - välillä tuntunut että aurinko paistaa ja välillä taas on toivo melkein menetetty. Tulevana torstaina on kontrolli, joka toivottavasti valaisee tilan-
netta hieman. Mutta siitä lisää, kunhan sen aika on.

Neve ei tule enää kotiin. Se on yli kolme viikkoa ollut hoidossa kaverini luona ja kotiutunut sinne hyvin kahden muun kissan sekaan. Tänään tein päätöksen, että he saavat pitää Neven. Tilanne on kuitenkin nyt sellainen, että uskon päätöksen olevan kaikille vain parhaaksi - vaikka se itsestä tuntuu vaikealtakin. Kuitenkin helpotus, että Pullukka jää "lähelle", ihmisten luo jotka tunnen. Voin siis vielä nähdä sitä ja tiedän mitä sille kuuluu. Kiitos tuesta, Annika ja Kimmo!


14.5.07 Muori Kultamussukka 10 vuotta, onnea Raksulle!


4.5.07 Paljon onnea Cara 5v! \o/ Kultavauvamöttönen... Edelleen täys Pölijä. :P

Emännällä tutkinnon ensimmäinen käytännön näyttökoe takana - läpi meni ja vielä "jaetulla ykkössijalla"! Toivottavasti jatkossakin menee hyvin.


26.2.07 Kuukauden päästä alkaa sitten taas koulu. Työn ohella, oppisopimuksena, lähden suorittamaan vartijan ammattitutkintoa.


15.2.07 Ja sitten heipat Espoolle. Tammikuun alussa muutimme Vantaalle Jokiniemeen. Tykkään, paljon. :)


7.10.06 Hyvästi, nuudelit! Siirryin noin viikko sitten Securitakselle receptionistiksi.


17.9.06 Noustiin agilityn kakkosluokkaan Caran kanssa viikko sitten! Ykkösissä ehdittiin kisata kahdeksan startin verran. Ensimmäiset kaksi nollaa tulivat 3.9. Vantaalla HSKH:n kisoissa ja kolmas 10.9. ATD:n ja HAU:n syysskaboissa. Oli se muikeeta! :D
[ Agisivua ] siis päivitetty ja lisätty [ tulostaulukko ].


8.8.06 Laitoin Carasta uudet [ kuvat ]. Parissa
[ näyttelyssäkin ] pyörähdettiin. Agilityssa käytiin HAU Openin kaikissa osakilpailuissa ja oltiin kokonaiskisan kuudensia. Agirodusta tuli joukkueelle pronssia alokkaista. Männä viikonloppuna oli agileiri ja heti sen päälle startattiin eilen ensimmäisen kerran virallisiin AST:n kisoissa. Tulos saatiin molemmilta radoilta. Hyppärillä jäi nousunolla vain kolmen sekunnin päähän! Kyllä nekin siis sieltä vielä aikanansa tulevat. :) Pitäis tehä agilityyn liittyen ihan oma sivustonsa, kahtotaan nyt saanko sen aikaseks vielä tällä vuosituhannella...


25.5.06 Olipa kerran kissa... Kissa oli 7kk:n ikäinen... Kissa muutti Haculaan... 0:) [ Neve ]


20.05.06 Nonnih, kävimme sitten Caran kanssa tänään luonnetestissä. Kokonaispistemäärä +188! Osa-alueiden pisteet ja muut tiedot löytyvät nyt omalta sivultaan: [ Luonnetesti ].

Pääsimme myös jatkamaan [ agilityn ] harjoittelua! Ensimmäiset treenit olivatkin toissapäivänä. Ja kyllä, harjoitus on tarpeen - emännälle varsinkin. ;)

Lisäsin viimein Caran [ näyttelyarvostelun ] viime heinäkuulta ja päivitin [ jälkeläistiedot ].


22.11.05 Terveisiä Espoosta! Sain töitä Sellon kauppakeskuksessa sijaitsevasta [ Wrong Noodle Bar:sta ] ja olenkin elellyt pääkaupunkiseudulla syyskuun alusta lähtien. Lokakuun alussa vuokrasin 52,5m2:n kaksion. Toivottavasti nyt ei tarvitsisi vähään aikaan muuttaa...


25.8.05 Cara synnytti! [ Bluemaster's ] D-pentue:
3 soopelipoikaa, 1 tricolourpoika ja 1 soopelityttö


23.7.05 Kuopion näyttelyssä Cara AVO ERI 2! Tarkemmat tiedot lisään näyttelyt-sivulle myöhemmin.


4.7.05 Eilen kävimme Caran kanssa ensimmäistä kertaa agilityn möllikisoissa. Olihan se melkoista sähellystä koiran räksyttäessä ja poukkoillessa ja emännän kompuroidessa jalkoihinsa.. Ratasuoritus hylättiin, kuten odotinkin, mutta hauskaa oli! :D [ Katso VIDEO ] Kooltaan video on noin 30MB, eli lataus voi kestää pitkään - siis kärsivällisyyttä!


24.6.05 Cara astutettiin Pandarellan Gigololla! Lisätietoa saatavilla [ Bluemaster's Collieiden ] sivuilta.


23.6.05 Nyt on näilläkin sivuilla viimein [ vieraskirja ]! Ei muuta kuin kirjoittelemaan :) "Muuta" -otsikon alle lisäsin myös mahdollisuuden sähköpostin lähetykseen siltä varalta, ettei sitä sivun alalaidasta huomaa.


22.6.05 Cara astutetaan juhannusviikonloppuna! Se sai itselleen myös uuden osion [ harrastukset ]. Lisäsin [ linkkeihinkin ] koiraharrastussivuja.


2.6.05 Oletko valmis? Minä olen! Opiskelusivu muuttui [ Koulutukseksi ]


6.5.05 [ opiskelukuulumisia - melkein ohi on! ]


1.5.05 [ opiskelukuulumisia ]


16.4.05 [ opiskelukuulumisia ]


10.4.05 Sivut viimein saatu pihalle. Terppatuloa. :)